(A) NK Hajduk 1932 Vela Luka - NK Omladinac Lastovo 3:0 (1:0)

(A) NK Hajduk 1932 Vela Luka - NK Omladinac Lastovo 3:0 (1:0)

Predivan sportski dan u Veloj Luci. Odlična utakmica protiv odličnog protivnika, vrući navijački ambijent sa mnoštvom domaćih i gostujućih navijača, zanimljiva i fer utakmica, proslava naslova nakon toga i druženje do dugo u noć. Kada se malo slegnu dojmovi, prisjetit ćemo se svih lijepih i ružnih trenutaka tijekom sezone, svakog treninga, putovanja, problema koje smo zajedno riješili i emocije koju smo podijelili. Velika je sreća i satisfakcija na ovaj način završiti sezonu.

Prije svega, moramo se zahvaliti današnjem protivniku, koji nas je danas, a i tokom cijele sezone držao izuzetno budnima i koncentriranima. Svaka čast Omladincu iz Lastova na odličnoj sezoni i želimo im svu sreću u narednoj.  Zaslužili su zajedno sa nama dočekati i proslaviti kraj ove ligaške sezone.

Strijelci: Igor Žuvela (1:0), Dino Šeparović (2:0-11 m), Sandro Kinđerski (3:0)

Igrači sa 100-tim nastupom: Marin Šeparović i Goran Rubeša

Najbolji strijelac lige U-15: Leon Andreis

Potom se moramo zahvaliti i svima koji su sudjelovali na bilo koji način u organizaciji današnje utakmice i proslave. Hvala Anđeli na fotoalbumu, hvala Darkotu na voditeljskoj ulogi, hvala Marinu i Radiu M na prijenosu utakmice i ozvučenju, hvala konobi Davorin na odličnoj hrani, hvala našoj Torcidi i svim našim navijačima tijekom cijele sezone, hvala i svim sportskim prijateljima od kojih primamo čestitke na uspjehu.

Posebno se moramo zahvaliti trenerima Draženu Jurkoviću, Damiru Gugiću i Nevenu Blažeku, ekonomu, svim ljudima u upravi kluba koji obave mnogo toga bitnoga, a nevidljivoga. Naravno, posebno hvala i našim mladićima i igračinama, bez čijeg truda, odricanja i ljubavi ovo ništa ne bi bilo moguće i ne bi imalo smisla.

Također, svi zajedno smo danas pogledavali i prema gore, i proslavili u mislima s onima koji više nisu s nama, ali su uvijek tu. Hvala Deni.   

Fotogalerija današnjeg dana bit će u posebnoj rubrici "Galerija" na našoj web stranici. Malo ćemo proslaviti, odmoriti se i nastaviti vas obavještavati o planovima za sljedeću sezonu i događanjima u našem i vašem klubu. Hvala Vam!