4. Memorijalni malonogometni turnir Mateo Jukica (06.07.-20.07.24)

4. Memorijalni malonogometni turnir Mateo Jukica (06.07.-20.07.24)

Poštovani pratitelji, navijači, Lučani, otočani, približavamo se početku još jednog tradicionalnog malonogometnog turnira na rukometnom igralištu u Veloj Luci. 

Teren je spreman, dosta ekipa je već prijavljeno i štampaju imena na dresovima, završne pripreme su u tijeku i željno isčekujemo početak. Kako će prijave biti zaključene oko 12:00 u petak (05.07.),  navečer istoga dana će biti održan ždrijeb skupina, nakon kojeg ćemo svi skupa znati i raspored utakmica u narednim danima. 

Ove godine turnir organizira NK Hajduk 1932 Vela Luka, uz podršku Humanitarne udruge Mateo Jukica, Udruge Cvitić i svih ostalih donatora, sponzora, i u konačnici vas gledatelja. Razlog tome je projekt kojeg smo već započeli, a to je izgradnja/uređenje pomoćnog terena sa umjetnom travom u sklopu sportskih objekata na Močnom lazu. Nadamo se da ćete nas podržati, i tako svi zajedno sudjelovati u nečemu što će ostati samom mjestu, klubu i svim mlađim generacijama. 

U sklopu turnira, bit će raznih aktivnosti, iznenađenja, ponude, plesa, mažoretkinja, natjecanja, dobre atmosfera kao i svake godine. 

Iščekujemo vas u što većem broju i veselimo se druženju.  

Uprava i igrači NK Hajduka 1932 Vela Luka.